Patriarhul Daniel a arătat încă o dată că nu degeaba ocupă cea mai importantă funcție în stat, cea de milog principal către Dumnezeu. Precum în cer așa și pe pământ, Daniel e om gospodar și și-a pus deja proviziile pentru iarnă.

patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg

În total, anul acesta, că a fost recoltă bună, Patriarhul a pus în pivniță 200 de borcane de aur și patru butoaie cu euro. Episcopii și mitropoliții spun că înaltul prelat este foarte dedicat acestei activități, preferând să lege singur borcanele cu celofan și bandă de cauciuc, să fie sigur că nu intră aer și face aurul floare la suprafață. 

„Rețeta mea secretă este de fapt un truc pe care-l poate face oricine. În butoiul de euro pui și o mână de franci elvețieni, să-i dea aromă, apoi amesteci bine, și oricine se bucură când îi dai un teanc de euro să găsească printre ei și-o bancnotă de 100 de franci, se crede mai bogat”, explică Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 30.09.2018 11:30 Social

National Cinematografic