Patriarhul profită de bătrânii proşti: Azi pe cutia milei scria: “Ajută Antena 3!”

Când toți se ceartă, Patriarhul câștigă bani. Și azi a fost la fel. Patriarhul a văzut cât de proști și manipulabili sunt cei veniți la mitingul Antena 3 și s-a gândit să-i jupoaie. A pus un afiș pe cutia milei cu ”Ajută Antena 3!” și idioții s-au îmbulzit să dea bani mai ceva ca la o slujbă normală.

Ca să-i facă pe bătrânii senili să scoată și mai mulți bani, Patriarhul le-a spus în timpul slujbei că dacă nu donează vine și Apocalipsa să le ia sediile Antenelor, nu doar ANAF.

În curtea Patriarhiei erau și doi preoți care se plimbau printre credincioșii anteniști cu tarabe mobile, pe care vindeau cartea de rugăciuni a Sfântului Gâdea Atotpupătorul. Prețurile erau chiar mai mari decât pentru cărțile cu Boca, semn că atunci când Dumnezeu îți dă prostie, păi îți dă, nu se joacă.

”Dumnezeu a făcut minunea cea mare! S-au adunat azi în cutia milei mai mulți bani decât prejudiciul din dosarul ICA. Abia aștept licitația pentru sediile Antenelor. Cu banii adunați azi le cumpăr și cumpăr și Antena 3, că nu mă îndur să las din mână asemenea fabrică de bani. Nici nu știu care sunt mai tâmpiți: boșorogii care mi-au dat azi bani, sau statul care nu mi-i impozitează”, a declarat Patriarhul.

Scris de Ionut
21 februarie 2016 07:02
Citește mai mult despre: antena 3 cutia milei Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult