Patriarhul recunoaște că a uitat pe repeat rugăciunea pentru ploaie

În sfârșit am aflat de ce plouă zilnic de mai bine de o lună. De vină este Patriarhul Daniel, care spune că efectiv a uitat pe repeat rugăciunea de ploaie. „Am primit o comandă de ploaie acum ceva vreme, de la un domn generos, am pus placa cu rugăciunea specială de ploaie și efectiv am uitat de ea. Merge încontinuu de peste o lună“, a recunoscut Prefericitul.

„Când viața ta se desfășoară fie în clădirea Patriarhiei, fie în limuzina care te ia direct de la ușă, vremea de afară nu te preocupă deloc. Așa că efectiv nu mi-am dat seama că plouă atât de des. Afectat va fi, în schimb, domnul care ne-a plătit pentru trei zile de ploaie, că acum va trebui să-i tăiem factură pentru încă o lună de ploaie“, a anunțat Daniel.

Patriarhul spune că are destule rugăciuni și de soare și vreme bună, doar că deocamdată nu are motivația necesară ca să le pună. „Pentru o ofertă suficient de generoasă, aș putea oricând să pun rugăciunile cu soare și să le uit pe repeat vreo 2-3 luni de zile. Depinde de voi români, știți ce aveți de făcut!“, a transmis aluziv Preafericitul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 iunie 2021 09:49
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel ploaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult