Patriarhul, revoltat că nici până acum n-a primit cei 100 de lei pentru vaccinare

De luni de zile, un nor negru, de rău augur, dă ture între Catedrala Neamului şi Dealul Mitropoliei! Surse de la vârful Bisericii Ortodoxe au confirmat că Preafericitul Daniel nu mai e Preafericit, nici măcar fericit, ci de-a dreptul mâhnit, riscând să dea în boală în orice clipă. Motivul e unul simplu – deşi s-a vaccinat, nici până azi nu a intrat în posesia voucherului de 100 de lei promis de stat.

„E grav. Toată ziua vorbeşte numai despre voucherul ăla şi cum e datoria statului român să i-l acorde după ce el şi-a făcut partea şi a primit microcipul lui Bill Gates. Uneori se pot auzi noaptea urlete din Palatul patriarhal: ‘100 de lei! 100 de lei! Tichet de masă pe suport hârtie în valoare de 100 lei!’ Ţi se frânge inima. Statul trebuie să facă ceva şi să-i dea omului tichetul ăla”, spune purtătorul de cuvânt al Bisericii, părintele Lovelian Biştaru zis Coco.

„Mai mult, Preafericirea Sa ar prefera ca tichetul de 100 de lei pentru vaccinare să aibă valoarea de 150 de lei, dacă se poate, pentru că ştiţi, pe vremea lui Cuza…”, a adăugat reprezentantul BOR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 februarie 2022 09:43
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult