Biserica Ortodoxă Română a raportat un nou an financiar excepţional, recoltele de bani depăşind orice estimări, iar hambarele de pe Dealul Mitropoliei sunt pline ochi cu bani. Biserica a raportat până la 4 tone de Euro la hectar, iar specialiştii spun că avem o veritabilă toamnă a Patriarhului.patriarh_tezaur_bnr.jpg

“Anul ăsta s-au făcut şi bisericile bine. Nu vreau să mă laud, dar am avut dublu biserici la hectar, faţă de anul trecut. Acum intrăm în campania de toamnă, am pus deja moaştele şi sperăm să iasă, să se facă bine”, a declarat Patriarhul Daniel.

Liderul bisericii spune că Biserica Se vede unde s-a irigat cu apă sfinţită. De aceea la sectanţi nu s-a făcut nimic şi iar vor veni să se împrumute la noi. Sigur, dobânzile vor fi ceva mai mari pentru ei, pentru că dacă ar crede cu adevărat în Dumnezeu, Dumnezeu le-ar da şi lor bani”, a mai spus patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 28.09.2014 07:40 Social

National Cinematografic