Lăcomia lui e legendară! Patriarhul Daniel susține grațierea hoților și corupților, așa cum a fost gândită prin Ordonanța de Urgență a lui Dragnea, dar cu unele precizări. Daniel nu e de acord ca banii furați să fie pierduți, ci să fie confiscați și dați Bisericii, care știe mai bine să aibă grijă de ei.patriahul_daniel_a_reusit_sa_inmulteasca_bani.jpg

”E păcat de bănișori. Chiar dacă PSD ne-a dat mereu bani, e mai bine să avem garanția că toate sumele furate ajung la noi. De ce să primim cu țârâita? Să ne dea câteva miliarde o dată, că doar știe toată lumea cât s-a furat în țara asta! Dumnezeu așa ar vrea”, a spus Daniel.

Patriarhul s-a bucurat că românii au ieșit în stradă să protesteze față de ordonanță, dar a fost mâhnit că ei n-au intrat și într-o biserică, să doneze niște bani.

Șeful Bisericii e dispus să protesteze și el ca să i se dea banii: ”Când o să iasă în stradă zecile de mii de preoți pe care îi ține țara asta pe banii statului, o să se vă temeți!”, a spus Patriarhul, care anunță că va merge până la incendierea Guvernului cu candele Molotov, dacă nu i se dau lui banii furați.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 19.01.2017 10:19 Social

National Cinematografic