Patriarhul susţine graţierea corupţilor, dar averile să fie confiscate şi date Bisericii

Lăcomia lui e legendară! Patriarhul Daniel susține grațierea hoților și corupților, așa cum a fost gândită prin Ordonanța de Urgență a lui Dragnea, dar cu unele precizări. Daniel nu e de acord ca banii furați să fie pierduți, ci să fie confiscați și dați Bisericii, care știe mai bine să aibă grijă de ei.

”E păcat de bănișori. Chiar dacă PSD ne-a dat mereu bani, e mai bine să avem garanția că toate sumele furate ajung la noi. De ce să primim cu țârâita? Să ne dea câteva miliarde o dată, că doar știe toată lumea cât s-a furat în țara asta! Dumnezeu așa ar vrea”, a spus Daniel.

Patriarhul s-a bucurat că românii au ieșit în stradă să protesteze față de ordonanță, dar a fost mâhnit că ei n-au intrat și într-o biserică, să doneze niște bani.

Șeful Bisericii e dispus să protesteze și el ca să i se dea banii: ”Când o să iasă în stradă zecile de mii de preoți pe care îi ține țara asta pe banii statului, o să se vă temeți!”, a spus Patriarhul, care anunță că va merge până la incendierea Guvernului cu candele Molotov, dacă nu i se dau lui banii furați.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 ianuarie 2017 08:01

Alte articole

Vezi mai mult