Deși a fost finanțată aproape integral din bani publici, Catedrala Neamului a fost deja scoasă la vânzare de Patriarhul Daniel, care se teme că nu va fi terminată în timpul vieții sale și ”nu vreau s-o dau degeaba”, potrivit propriei declarații. Patriarhul a postat deja anunțul pe Olx.anunt_vanzare_catedrala.jpg

”Ocazie! Catedrală la roşu, P+demisol+35E, acoperiş aur, vitralii termopan, porotherm, buncăr antiatomic 3000 de persoane, 100.000 mp utili, zonă centrală, proximitate 2 staţii metrou! Structură de beton cu armătură, pretabil cabinet notar, cabinet senatorial, sediu multinaţională, sau Airbnb de lux. Aviz miliardari ruși, aștept Gazprom”, se arată în anunț.

Fiind lacom, Patriarhul a cerut 300 de milioane de euro pe Catedrală, mult mai mult decât costul până în prezent, pentru că știe câți bani poate aduce o astfel de construcție.

Achiziția Catedralei ar fi o investiție interesantă pentru cel care are suma. Printre avantajele investitorilor se numără: costuri cu energia subvenţionate de stat, tranzacția e 100% neimpozabilă, TVA-ul este zero, poate fi trecută pe cheltuieli și, în caz că o cumpără o persoană fizică, garantat tipa pe care o aduci ”la tine” într-o seară își smulge instantaneu chiloții de pe ea când vede în ce ditamai palatul stai.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 27.11.2018 08:11 Social

National Cinematografic