Patriarhul, tun imobiliar! Nici n-a terminat Catedrala şi deja a pus-o pe Olx

Deși a fost finanțată aproape integral din bani publici, Catedrala Neamului a fost deja scoasă la vânzare de Patriarhul Daniel, care se teme că nu va fi terminată în timpul vieții sale și ”nu vreau s-o dau degeaba”, potrivit propriei declarații. Patriarhul a postat deja anunțul pe Olx.

”Ocazie! Catedrală la roşu, P+demisol+35E, acoperiş aur, vitralii termopan, porotherm, buncăr antiatomic 3000 de persoane, 100.000 mp utili, zonă centrală, proximitate 2 staţii metrou! Structură de beton cu armătură, pretabil cabinet notar, cabinet senatorial, sediu multinaţională, sau Airbnb de lux. Aviz miliardari ruși, aștept Gazprom”, se arată în anunț.

Fiind lacom, Patriarhul a cerut 300 de milioane de euro pe Catedrală, mult mai mult decât costul până în prezent, pentru că știe câți bani poate aduce o astfel de construcție.

Achiziția Catedralei ar fi o investiție interesantă pentru cel care are suma. Printre avantajele investitorilor se numără: costuri cu energia subvenţionate de stat, tranzacția e 100% neimpozabilă, TVA-ul este zero, poate fi trecută pe cheltuieli și, în caz că o cumpără o persoană fizică, garantat tipa pe care o aduci ”la tine” într-o seară își smulge instantaneu chiloții de pe ea când vede în ce ditamai palatul stai.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 noiembrie 2018 08:11
Citește mai mult despre: catedrala OLX Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult