Patriarhul va ţine o slujbă pentru victima accidentului, Aston Martin-ul lui Mario

Deși în mod normal n-ar trebui să-l intereseze subiectul, Patriarhul ne demonstrează că este printre persoanele cele mai afectate de accidentul produs de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. Astfel, Preafericitul Daniel a anunțat că va ține o slujbă specială pentru victima accidentului, Aston Martin-ul de 300.000 de euro condus de Mario.

”Mi s-a rupt inima când am văzut în ce hal a ajuns Aston Martin-ul lui Mario, chiar mi-au dat lacrimile”, a povestit Daniel. ”Să văd 300.000 de euro spulberați într-o secundă m-a marcat profund. Nu-i doresc niciunui posesor de limuzină să treacă printr-o așa mare dramă, nimeni nu merită așa ceva.”

Patriarhul Daniel a profitat de ocazie și le-a amintit românilor că imensa corporație pe care o conduce, BOR, oferă și servicii de sfințire a masinilor, servicii care ar putea ajuta în caz de accident. ”Contra unei sume de bani care abia ajunge la 10% din valoarea mașinii, noi o sfințim și-o ferim de accidente. Nu lipsa infrastructurii e problema, ci numărul prea mic de mașini sfințite din România”, a avertizat Preafericitul.

Scris de Calin
15 septembrie 2019 10:09
Citește mai mult despre: Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult