Deși în mod normal n-ar trebui să-l intereseze subiectul, Patriarhul ne demonstrează că este printre persoanele cele mai afectate de accidentul produs de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. Astfel, Preafericitul Daniel a anunțat că va ține o slujbă specială pentru victima accidentului, Aston Martin-ul de 300.000 de euro condus de Mario.

patriarh_masina_mario.jpg ”Mi s-a rupt inima când am văzut în ce hal a ajuns Aston Martin-ul lui Mario, chiar mi-au dat lacrimile”, a povestit Daniel. ”Să văd 300.000 de euro spulberați într-o secundă m-a marcat profund. Nu-i doresc niciunui posesor de limuzină să treacă printr-o așa mare dramă, nimeni nu merită așa ceva.”

Patriarhul Daniel a profitat de ocazie și le-a amintit românilor că imensa corporație pe care o conduce, BOR, oferă și servicii de sfințire a masinilor, servicii care ar putea ajuta în caz de accident. ”Contra unei sume de bani care abia ajunge la 10% din valoarea mașinii, noi o sfințim și-o ferim de accidente. Nu lipsa infrastructurii e problema, ci numărul prea mic de mașini sfințite din România”, a avertizat Preafericitul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 15.09.2019 09:27 Social

National Cinematografic