Patriarhul vrea să-i oblige pe preoții care spovedesc să ia bromură înainte

Recentele cazuri de scandal sexual cu preoți implicați nu i-au căzut deloc bine Patriarhului Daniel. Preafericitul știe că astfel de scandaluri afectează imaginea BOR, ceea ce se traduce în pierderi financiare pentru corporația pe care o conduce, iar acest aspect îl necăjește foarte tare.

Deci chiar dacă Patriarhul nu are o problemă cu faptele preoților, ci doar cu impactul lor financiar, a decis totuși că e momentul să le stăvilească pe cât posibil. Astfel, de aici încolo nu vor mai putea spovedi enoriași decât preoții care iau bromură înainte. El speră că bromura își va face treaba și îi va împiedica pe preoți să mai manifeste dorințe sexuale.

Bineînțeles, bromura va trebui plătită din banii personali ai preoților. Ea va fi vândută prin intermediul BOR, pentru ca Patriarhul să fie sigur că preoții primesc bromură de calitate, nu una contrafăcută. La un preț pe măsură, bineînțeles. E un nou exemplu al genialității financiare cu care este înzestrat Patriarhul Daniel, care a reușit să genereze venituri suplimentare la BOR chiar și dintr-o situație aparent potrivnică.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
9 octombrie 2022 10:03
Citește mai mult despre: bromura Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult