Patriarhul vrea să interzică preoţilor să se căsătorească, pentru că femeile le toacă banii

Coaliția pentru Familie i-a dat o idee! Patriarhul e de părere că nici preoții n-ar trebui să se mai căsătorească, pentru că se știe că femeia tradițională e risipitoare și toacă bani. Nevoile bisericii sunt mari, și fiecare bănuț contează! E stupid ca preoții, care adună bani ca albinele pentru Patriarh, să-i arunce pe tâmpenii, precum neveste sau familii.

”Când un preot se însoară, înseamnă că îi trebuie casă mai mare, deci mai multe cheltuieli. Apar și copiii, deci alți bani aruncați, și numai femeia e de vină! E mult mai eficient să locuiască preoții singuri în garsoniere, sau în internate de popi, toți la comun. Și dacă au nevoi trupești, să și le satisfacă între ei, pentru că între preoți e permis. Le dau eu o afurisenie și o amendă”, susține Patriarhul.

Preafericitul spune că ideea lui poate fi ușor înscrisă în Constituție, și preoții căsătoriți deja vor fi divorțați din oficiu: ”Biserica a pierdut miliarde din cauza soțiilor de preot. Corect ar fi ca acestea să dea niște bani la catedrală, ca să le iertăm”, a mai spus Patriarhul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
13 noiembrie 2016 07:38
Citește mai mult despre: casatorie Patriarhul Daniel preoti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult