Patriciu a vrut să-l omoare pe Cornete

Corneţeanu, omul care lua bani de la bogat şi-i dădea pe cărţi pe care să le citească săracii, a făcut ieri câteva dezvăluiri ai zice cutremurătoare dacă nu ai şti că omul e dement şi prost.

Pe paginademedia.ro, o altă eminenţă, Obae, dă scrisoarea lui Cornete din care, fără jenă şi milă citez: „Dupa tot ce am facut in aceasta companie, dupa toate vorbele rotunde si simandicoase pe care le-am auzit cu totii de la proprietar, dupa ce am fost urmarit, ascultat, amenintat, furat masini, pus in pericol familia si prietenii de mafioti carora acesta le datoreaza bani pur si simplu mi s-a interzis sa stau de vorba si sa-mi iau un decent ‘la revedere’ de la oamenii cu care am muncit la tot ce am construit aici„. Semnat, Cornete. 

Gata, s-au descâlcit căile domnilor şi iţele, fiţele, pârţurile corporatiste. După ce 3 ani de zile nu a spus nimic, Cornete (încerc să-l înţeleg!) vrea să spună următoarele: “Dragii mei colegi, în toţi aceşti ani am fost hăituit de Patriciu, mi-au fost furate maşinile (care, apropo, erau ale lui Patriciu!), mi-a fost ameninţată familia, mi-a fost violată amanta, mi-a fost pus căcat pe clanţa de la birou… Ei, bine, am acceptat, atât timp cât nimeni nu s-a băgat peste principiile editoriale….”

La revedere, Cornete, şi poate odată aflăm cât ai luat de la “hoţi” pe maşinile alea. Cât ai luat de la Difuzare, se va afla oricum…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
2 aprilie 2010 05:25
Citește mai mult despre: Adevarul Cornete corneteanu Obae Patriciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult