Patron de restaurant, asasinat pentru că nu factura separat pâinea și ardeiul pentru ciorba

Execuție în stil mafiot într-un restaurant din Capitală. Un patron de restaurant care a îndrăznit să sfideze cutuma românească de a factura separat pâinea și ardeiul la ciorbă a fost victima unei tentative reușite de asasinat, comandată cel mai probabil de mafia bodegilor. Acesta a fost împușcat în propriul local, chiar în bucătărie. Asupra sa a fost găsit un bilet scris cu litere decupate din ziar, în care erau explicate motivele crimei.

”Era singurul restaurant din românia în care dacă scria că o ciorbă e 10 lei, atunci 10 lei costa. Nu mai trebuia să plătești dup-aia și două felii de pâine, și ardeiul, și smântâna. De la asta i s-a tras, fără îndoială”, a povestit Ion Ivancea, unul din clienții localuluil.

Se pare că patronul restaurantului n-a fost la prima încălcare a etichetei de alimentație publică. Apropiați ai acestuia spun că avea obiceiul să servească halba de bere plină cu jumătate de litru de bere și că punea scaunele pe masă și începea să măture doar după ce ultimul client pleca din local.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult