“Oamenii se aşteaptă să avem pe stoc dildouri şi vibratoare de toate culorile şi formele, dar în România nu se produce aşa ceva. La noi se fabrică un singur model: ştiuletele de porumb. Să-mi umplu rafturile cu 51% coceni?” Acestea sunt cuvintele disperate ale lui Filimon Tomescu, proprietarul unui sex shop de pe Bd. Energeticienilor, a cărui afacere va avea foarte mult de suferit dacă Parlamentul adoptă legea produselor româneşti.

sexshop_porumb_romanesc.jpg
“Gândiţi-vă ce modificări va trebui să aduc magazinului dacă va trebui să vând porumb. Nu-i asiguri ventilaţie, mucegăieşte; deschizi geamurile, intră guguştiucii şi îl ciugulesc. Un dildo obişnuit, o mătărângă de aluminiu sau un ştoi de gumilastic nu mi-ar da niciodată asemenea bătăi de cap”, se plânge afaceristul. “În plus, oricât am fi de patrioţi, cine vrea să-şi bage porumb în... doamne, iartă-mă?”

Un alt antreprenor de vibratoare din Piaţa Bobocica spune că a încercat să se pregătească pentru noua lege făcându-şi un stoc de castraveţi, dar a eşuat lamentabil. “Majoritatea sunt de fapt bulgăreşti, mai mult de o săptămână nu poţi să-i ţii pe raft şi după primele 3 utilizări se murează!”, a exclamat comerciantul.

Scris de Vasile | Thursday, 12.05.2016 13:59 Social

National Cinematografic