Patron de sex shop, îngrijorat de legea produselor româneşti: “Mă obligă să vând coceni de porumb”

“Oamenii se aşteaptă să avem pe stoc dildouri şi vibratoare de toate culorile şi formele, dar în România nu se produce aşa ceva. La noi se fabrică un singur model: ştiuletele de porumb. Să-mi umplu rafturile cu 51% coceni?” Acestea sunt cuvintele disperate ale lui Filimon Tomescu, proprietarul unui sex shop de pe Bd. Energeticienilor, a cărui afacere va avea foarte mult de suferit dacă Parlamentul adoptă legea produselor româneşti.

“Gândiţi-vă ce modificări va trebui să aduc magazinului dacă va trebui să vând porumb. Nu-i asiguri ventilaţie, mucegăieşte; deschizi geamurile, intră guguştiucii şi îl ciugulesc. Un dildo obişnuit, o mătărângă de aluminiu sau un ştoi de gumilastic nu mi-ar da niciodată asemenea bătăi de cap”, se plânge afaceristul. “În plus, oricât am fi de patrioţi, cine vrea să-şi bage porumb în… doamne, iartă-mă?”

Un alt antreprenor de vibratoare din Piaţa Bobocica spune că a încercat să se pregătească pentru noua lege făcându-şi un stoc de castraveţi, dar a eşuat lamentabil. “Majoritatea sunt de fapt bulgăreşti, mai mult de o săptămână nu poţi să-i ţii pe raft şi după primele 3 utilizări se murează!”, a exclamat comerciantul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
12 mai 2016 13:59
Citește mai mult despre: porumb produse romanesti sex shop supermarketuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult