Patron, răvăşit după ce soţia lui a fugit cu contabilul: “Adu-mi contabilul înapoi!”

Momente de mare tristețe în familia unui tânăr antreprenor din Berceni care, după 12 ore pe zi dedicate afacerii sale a venit acasă să descopere că nevasta l-a părăsit. În casa pe jumătate goală a găsit un singur bilețel în care soția îi mărturisea că încă îl mai iubește, dar nu-l mai respectă, și că vrea să-și găsească altă cale în viață, motiv pentru care a fugit cu contabilul firmei în Germania.

Apropiații bărbatului spun că acesta a fost doborât de durerea despărțirii. „Am încercat s-o contactez pe Facebook dar mi-a dat ignore, i-am trimit mesaje pe telefon, n-a răspuns, cred că mi-a blocat numărul. Fac și acum un apel public, poate mă ajută cineva și ajunge mesajul la ea. Maria, te rog, în numele iubirii pe care am trăit-o, revino-ți, adu-mi înapoi contabilul!”, a transmis bărbatul pe rețele sociale.

Rude, prieteni și apropiați l-au vizitat pe acesta în ultima perioadă și spun că acesta nu s-a gândit la sinucidere dar nici mult nu mai e. „Ce naiba înseamnă ajustări pentru depreciere conform OMF 85/2022? Ajutor!!!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 septembrie 2022 11:17
Citește mai mult despre: contabil patron sotie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult