Patronul econom. Pretinde că vrea să fie mai apropiat de angajaţi şi îşi face concediile la ei acasă

Aşa se fac economiile! Un patron ingenios nu mai risipeşte banii pe teambuildinguri. Pretinzând că vrea să-şi cunoască mai bine angajaţii, acesta se autoinvită la câte unul acasă, unde se relaxează în mici concedii.

“La colegul Victor de la contabilitate s-a dus până la el la ţară, la Gura Humorului. A zis că vrea un city break, dar i-a mâncat toate conservele din pivniţă, spunând că el e obişnuit cu all inclusive. Venea la masă în slip şi după micul dejun băga toată familia în şedinţă şi-i punea să vândă produse la poartă, ca să-şi facă planul de vânzări: Seara jucau table şi discutau despre productivitate”, explică Tudor, angajat al patronului inventiv.

Patronul susţine că nu are sens să meargă în vreo staţiune şi poate conduce afacerea mult mai bine dacă stă la unul din angajaţi: “E perfect să stau pe şezlong în curte la contabilul meu şi să fac plăţi către furnizori, mai ales că am şi pachetul Nelimitat de la Banca Transilvania. Cu 21 lei pe lună am tranzacţii nelimitate către alţi clienţi BT, Internet & Mobile Banking şi multe alte avantaje”, a declarat patronul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: banca transilvania economie patron vacanta

Alte articole

Vezi mai mult