Patronul Hexi Pharma, condamnat la moarte. Va fi operat de polipi într-un spital de stat

În sfârşit, autorităţile au început să se mişte în cazul Hexi Pharma. Patronul Condrea va fi operat mâine de polipi în spitalul judeţean Piteşti, urmând să decedeze ori în timpul operaţiei, ori la scurt timp după. Medicii din spital asigură populaţia că dacă nu-l omoară bacteriile îl vor omorî ei cu o pernă, la reanimare.

Medicii spun că măcar atâta pot face: “Da, e adevărat că mulţi pacienţi au murit inclusiv din cauza noastră, că am cumpărat dezinfectaţi diluaţi de la acest infractor, primind în schimb şpăgi. În cazul nostru, e foarte greu de demonstrat că am comis omoruri. În cazul lui, e evident. De aceea, îl vom opera şi garantăm că va sucomba la noi în spital”, declară Robert Acrişor, directorul spitalului din Piteşti.

Deşi ar fi prima execuţie după cea a lui Ceauşescu şi teoretic ar fi interzisă de Constituţie, procurorii spun că în cazul lui Condrea se poate face o excepţie: “Dacă a fost posibil în cazul miilor de români omorâţi în spitale de acest nemernic, în complicitate cu directorii şi medicii, nu vedem de ce n-ar merge să-l executăm şi pe Condrea, printr-o intervenţie chirurgicală minoră”, explică Decebal Popescu, procuror.

Scris de TNR
16 mai 2016 14:02
Citește mai mult despre: executie Hexi Pharma spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult