Poliţia din judeţul Prahova anunţă capturarea găştii de adolescenţi care, împreună cu câinele lor, hărţuiau oameni pe stradă, dându-le măştile jos "pentru a afla cine erau de fapt".

scoobydoozadarnicirea.jpg

"În plină pandemie COVID, cei patru tineri şi câinele lor umblau prin oraş răspândind teorii ale conspiraţiei. Urlau că virusul nu există sau că că e doar o gripă, şi de câte ori se întâlneau cu cineva care purta mască, i-o smulgeau, convinşi că dedesubt vor da de bătrânul Bill Gates", spune Marcu Manole, agentul care i-a prins pe puştii scăpaţi de sub control.

Cei patru sunt acuzaţi de zădărnicirea combaterii bolilor şi conducerea unui microbuz fără permis şi riscă până la 6 ani de închisoare.

Câinele va fi găzduit timp de 14 zile într-un adăpost al Primăriei Ploieşti şi riscă să fie eutanasiat dacă nu va fi adoptat de un iubitor de animale.

"Puţin probabil să îl ia cineva, e un câine mare şi are şi un defect de vorbire", îşi dă cu părerea un angajat al adăpostului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 05.07.2020 08:58 Social

National Cinematografic