Paula Iacob explică dragostea pentru maidanezi: „Nu e prima oară când apăr o javră”

Paula Iacob a explicat în timpul unei emisiuni de televiziune de ce iubeşte atât maidanezii, celebra avocată spunând că apără deseori javre şi, trăind în mijlocul lor, şi-a dezvoltat o afinitate puternică pentru ele.

„Nu înţeleg de ce se teme atâta populaţia de bieţii căţei. Pe mine nu m-au atacat niciodată, însă, ce-i drept, câinii nu se hrănesc cu stârvuri, poate de-asta”, a comentat Paula Iacob.

Pentru a veni în sprijinul românilor care doresc să se ferească de maidanezi, Paul Iacob a lansat propriul parfum, Eau de Cadaverine, menit să îndepărteze chiar şi cel mai feroce câine comunitar.

În timpul aceleiaşi emisiuni, celebra avocată a făcut o declaraţie emoţionantă, care dovedeşte ataşamentul său faţă de câini: „Să nu mă îngropaţi, să mă lăsaţi să mă mănânce câinii pe un teren viran”, după care a explicat succint dragostea sa pentru javre: „Sunt avocat, la ce vă aşteptaţi?”.

Avocata Paula Iacob e decisă să apere maidanezii până la capăt, transmiţând tuturor: „Copii mai facem, dar un câine aşa frumos mai rar, să ştiţi. Ce blană lucioasă avea. Îi felicit pe cei din zona Tei, l-au hrănit cum trebuie. Am înţeles că îl cheamă Lord. L-aş adopta eu, dar nu mai am loc în casă de dosarele de Securitate în care am turnat şi pe care le păstrez ca amintire”, a încheiat Paula Iacob.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 septembrie 2013 06:09

Alte articole

Vezi mai mult