Pavianul Bobo, cel care l-a reclamant pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu la CNA pentru declarațiile deplasate făcute de acesta în cadrul unei intervenții la Digi a mărturisit că se simte răzbuna de decizia instituției. „Domnul Popescu ar face bine să-și măsoare cuvintele și să nu arunce jigniri la întâmplare că nu țin minte să-i fi permis să ne tragem de liane unul pe altul”, a precizat reclamantul. 

pavianul bobo acte.jpg

Totul a început de la declarația jurnalistului care a comparat-o pe prim-ministrul Viorica Dăncilă cu un „pavian cu mantie”. „Este vorba de o asociere care încalcă dreptul la demnitate a persoanei”, a susținut pavianul Bobo în timp ce-și scotea degetul din fundul unui coleg de cauciuc și și-l trecea pe la nas.

De cealaltă parte CTP a acuzat nedreptatea ce i se face: „În țara asta până și maimuțele de la Zoo au mai multe drepturi decât contribuabilii”. Acesta a anunțat că se va supune deciziei și va plăti amenda, dar o va face în banane în semn de protest față de abuzurile CNA. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 31.01.2018 20:07 Social

National Cinematografic