Paznicul de la Muzeul de Istorie, obligat să stea în curul gol pe trepte, până se repară statuia lui Traian

Soluție de avarie la Muzeul de Istorie. Pentru că statuia lui Traian cu lupoaica în brațe este la reparat, paznicul de la Scorseze a fost obligat de angajatori să stea 4 ore pe zi dezbrăcat cu un câine în brațe, pentru ca turiștii să se poată totuși fotografia cu obiectivul turistic. Din cauza frigului, atât câinele cât și paznicul par castrați.

”Pe Tripadvisor, pe Airbnb, chiar și în Google Maps e trecut acest obiectiv, noi ne facem datoria să-l menținem cât de cât funcțional. Am semnat un portocol cu Scorseze, am închiriat un câine, totul e în grafic”, explică Gabi Firea. Turiștii se plâng însă că au probleme cu câinele, care îi latră, încearcă să muște și uneori zice ”șomâldoacă pitică”.

Surse din Primăria București spun că ar fi fost închiriat un câine printr-un offshore din Cipru, cu 2 milioane de euro, dar că de fapt ar fi vorba de fostul câine al lui Vadim Tudor, care a rămas la PSD, continuatorul moral al scursurilor din PRM.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 noiembrie 2017 11:11

Alte articole

Vezi mai mult