În sfârşit, autorităţile se gândesc şi la românii adevăraţi, cu mândrele lor BMW-uri albe! Pentru a le asigura accesul facil pe Valea Prahovei cocalarilor patentaţi, CNADNR va amenaja o linie de tramvai pe DN1, astfel încât orice şmecher, barosan sau boss va putea fenta ambuteiajul până dincolo de Comarnic.

linietramvaipedn1.jpg

După inaugurare, niciun tramvai nu va circula pe şinele nou amenajate, dar accesul autovehiculelor va fi interzis - o invitaţie clară pentru gherţoii bucureşteni, ploieşteni şi de pretutindeni. “Sunt foarte mulţumit, mânca-ţi-aş! Important e să nu fie poliţie pe traseu, că mai am 19 rate de plătit la iPhone şi n-am chef să mă cert”, a declarat Jenel Ţ., posesor de X5 şi client fidel al liniilor de tramvai din Capitală.

“Aceşti ‘şmecheri’, cum sunt alintaţi la Bucureşti, sunt motorul economic al Văii Prahovei. E păcat să-i punem să stea la coadă cu toate sărăciile. Salutăm decizia autorităţilor”, a spus un vânzător de artizanat şi pokemoni de pluş din Sinaia, aşteptându-şi cu înfrigurare noii clienţi.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 26.11.2016 02:34 Social

National Cinematografic