Pe două locuri e uşor! Un cocalar a reuşit să-şi parcheze maşina pe două etaje

Doar un șofer de BMW putea avea asemenea ambiție! Un cocalar din București a doborât orice record la parcat ca un bou, reușind să ocupe nu două locuri, ci două etaje ale parcării unui mall din Capitală. Șoferul spune că n-avea cum să-i iasă din prima și exersează de doi ani această manevră.

La locul reușitei s-a format deja un mic pelerinaj de cocalari, care vin, se uită și zic impresionați: ”Să moară familia mea!”, un indiciu că omul chiar a făcut ceva de cartea recordurilor. Pentru că-și lăsase numărul de telefon în geam, cocalarul a fost sunat de US Air Force, să-i propună să devină pilot pe un avion de vânătoare: ”Nu știm exact ce ai făcut, dar vrem să faci asta împotriva unui avion rusesc!”, i-au scris americanii pe Whatsapp cocalarului.

Alți doi cocalari care au încercat să-l imite și-au pierdut viața. Unii spun că manevra ultra-boului pare ceva unic și irepetabil. Mândru de ce a realizat, cocalarul s-a enervat brusc când un alt șofer i-a atras atenția că n-a parcat corect și i-a zgâriat portiera, vociferând ca un bou: ”Dacă aveam Logan nu te mai luai de mine! Bine că faci gât acuma! La proteste nu te-am văzut! Vă luați de toate căcaturile! Unde vrei să parchez?!”, semn că acest cocalar are și spirit civic.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 octombrie 2020 08:38
Citește mai mult despre: BMW cocalar mall parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult