Pe lângă aniversări, la McDonalds se pot face și parastase cu Sad Meal în loc de Happy Meal

Uită de parastasele anoste, făcute acasă și scapă de corvoada gătitului pentru pomană cu noua ofertă de la McDonalds: McFuneral! Stabilești numărul de invitați și rezervi localul, apoi scapi de toate grijile, exact ca răposatul, Dzeu să-l ierte!

Oferta McFuneral e completă. Mesenii vor servi un meniu inspirat din oferta clasică, numit Înmormâncare, dar adaptat la specificul românesc. În loc de Happy Meal vor avea Sad Meal și în loc de surpriză se va da o candelă, o batistă sau o lumânare legată în colțul unui șervet. Burgerii vor avea o cruce pe chiflă, făcută din susan, iar popa va primi un triplu cheese cu extra bacon, că așa se cuvine. Desertul va fi înghețată cu aromă de colivă și plăcinte cu anafură atât delicioasă, cât și ortodoxă.

Invitații se vor alinia frumos, vor trece pe la ghișeu și vor primi pomana într-o pungă de hârtie, așa cum e creștinește, apoi vor rosti fie Bogdaproste, să fie de sufletul răposatului, fie vor zice un scurt ”Să fie primit, doamne-ajută”, dacă sunt rude mai îndepărtate.

Pentru a nu întina memoria răposatului, (Dzeu să-l ierte!), clovnul Ronald McDonald va putea fi înlocuit cu groparul Gică McFuneral, care va pune puțin fun în funeralii, pentru că morții cu morții și viii cu viii, să-i fie țărâna ușoară!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2022 10:09
Citește mai mult despre: gropar Happy meal înmormântare McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult