Pe lângă autostrăzi şi reactoare, SUA promit şi două locuri noi de parcare în Militari!

Americanii ne promit imposibilul! Ambsadorul SUA la București uimește poporul român din nou. După ce ne-a promis o autostradă până în Polonia și două reactoare nucleare noi, americanii se laudă acum că ar fi în stare să creeze practic din nimic două locuri de parcare absolut noi în cartierul Militari.

Experții susțin că proiectul americanilor e unul grandios: ”În acest moment, să faci două locuri de parcare în Militari ar costa cam 1,5 miliarde de euro. Dar avantajul strategic al acestor locuri de parcare ar fi imens și Putin va tremura când va afla”, spune geo-analistul strategic Decebal Popescu.

Din informațiile pe surse venite de la americani, ar fi vorba de două locuri chiar pe bvd Păcii, acolo unde sunt ocupate toate locurile, prima bandă e cu rable abandonate și a doua bandă cu cocalari pe avarii, fiind posibil să circuli doar pe a treia bandă. Încă nu se știe dacă noile locuri de parcare vor fi disponibile și pentru români sau doar pentru personalul ambasadei SUA.

Chiar și așa, prețurile garsonierelor din Militari au mai crescut în această dimineață cu 2000 de euro, fiecare proprietar lăudându-se în anunț că noile locuri de parcare promise de americani vor fi chiar lângă blocul lui și că va interveni ca noul proprietar să primească minim unul din aceste locuri de parcare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 octombrie 2020 08:29
Citește mai mult despre: Militari parcare SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult