Pe lângă bani, românii din afară au lăsat în ţară şi 174.000 tone de gunoi la iarbă verde

Românii care lucrează în străinătate și au venit în vacanță în România vor pleca în aceste zile din țar, „spre țări mai civilizate, unde nu e așa mizerie pe străzi”. Aceștia au lăsat în urma lor 174.000 de tone de gunoaie la iarbă verde și prin alte locuri, motiv suficient pentru a mai organiza o acțiune „Let’s do it România”, de curățenie în toată țara.

„Dom’le așa e România, toți lasă mizerie pe peste tot și dup-aia se plâng că nu e frumos ca în străinătate. Păi trebuie început de la lucrurile mici, să nu faci mizerie în jurul tău”, a declarat Giovanni Costel, un român ce lucrează în Italia, în timp ce arunca un pet pe fereastră. „Cum să nu lași cartonul de mici aici, nu vezi ce mizerie e? Nu știu cine a făcut, dom’le”.

Românii plecați în străinătate n-au fost doar la grătare și iarbă verde. Mulți dintre ei au fost la mare, unde s-au plâns de faptul că vecinii lor dau manelele tare, și nu se aduc manelele proprii, sau la permise, să-și reînnoiască actele, unde s-au arătat dezamăgiți că „au venit toți fraierii acuma să și le schimbe”.

Scris de Ef
28 august 2016 12:08
Citește mai mult despre: gunoi iarba verde

Alte articole

Vezi mai mult