Pe plajele pe care se face topless vor fi asigurate şi spaţii decente pentru masturbare

În sfârșit niște decizii de bun simț ale administrației locale de pe litoral. După ce ani la rând s-au mulțumit doar cu jaful și tâlhria, mai mulți primari din zonă au decis să facă și o serie de facilități pentru a putea face locul mai curat și mai decent, cum ar fi amenajarea de spații decente pentru masturbare în zonele unde se face plajă topless.

„În Marea Neagră, datorită toxicității exagerate a apei nu mai există meduze de mai bine de 50 de ani și, totuși, turiștii susțin că le văd în apă. Am înțeles exact ce sunt acele meduze și de unde apar de aceea am decis amenajarea unor astfel de spații pentru ca turiștii să nu se mai ducă să-și facă laba în apă”, a declarat primarul Mangaliei, Tudorel Iancu.

Spațiile pentru masturbare vor fi umbrite, cu lumină puțină în interior și cu dispersoare de cremă și șervețele. Intrarea va costa trei lei și clientul va primi trei pumni de șervețele, un spârc de cremă în palmă și un călduros „baftă!” din partea paznicului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: masturbare nudisti

Alte articole

Vezi mai mult