Pe steagul României va fi afișat programul de funcționare: L-J: 9-14 V:10-13

Întrucât numeroși cetățeni ai țării sunt în continuare surprinși că România nu funcționează non-stop și tot vociferează în public sau pe rețele sociale pe acest subiect, Guvernul a luat decizia de pune programul de funcționare direct pe drapelul național, ca să-l vadă toată lumea.

„Nu știu ce e acum pe steag, cred că o stemă cu o cioară cu cruce-n cioc, coroană, un cap de vacă, delfini, cetăți, faze de-astea care nu folosesc la nimic. Dar dacă punem programul de funcționare lumea o să știe exact ce și cum și n-o să mai fie nervoasă”, a explicat secretarul general al Guvernului.

Proiectul a fost promovat prin ordonanță de urgență și deja promulgat de președinte care a apreciat inițiativa. „În felul acesta nu mai e plin de tot felul de milogi la poarta Cotroceniului sau la telefon care tot întreabă „ce faci bă, cum stăm cu NATO”, „Ia zi, cu Schengen ai mai făcut ceva, știi ceva” sau „Ne mișcăm și noi cu corupția mai cu talent” aiurea toată ziua. Vor putea veni în timpul programului cu aceste întrebări și, dacă nu-s plecat undeva în vreo delegație, sau nu e sfârșit de lună când avem bilanț, încerc să le răspund”, a spus șeful statului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 august 2023 13:03
Citește mai mult despre: program functionare Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult