Pe ultima plajă fără români din Grecia s-a auzit „Mânca-ți-aș, e belea aicișa”

S-a terminat și cu Azapiko Beach, ultima plajă din Grecia pe care nu ajunseseră românii. În această dimineață, Sorin T. din Frâncești, Vâlcea, a oprit manelele din Skoda Octavia Tour cu care a condus 9 ore fără pauză până în peninsula Sithonia din Halkidiki și a fost uimit de frumusețea locului, așa că l-a sunat pe vărul lui, să-i spună: ”Mânca-ți-aș, e belea aicișa, îți dau share location și-ți trimit și poze când ajung la un wifi”.

Căutând un tufiș după Neos Marmaras, Sorin a dat din greșeală peste ultimul drum secret al peninsulei și a devenit primul român pe plaja Azapiko. Turiștii germani din rulote au reacționat prompt: ”Verdammte Zigeuner sind angekommen, schnell, wir müssen gehen”.

Fericit că a ajuns cu bine, Sorin și-a dat jos șosetele și a rămas doar în șlapi, și-a desfăcut un pet de Noroc la 2,5 l, pe care îl ținea într-o ladă frigorifică împreună cu un alt pet de apă înghețată, și-a trezit concubina, care și-a pus imediat costumul de baie cu imprimeu de leopard. Împreună au coborât pe nisip până la apă și ținându-se romantic de mână, Sorin a întrebat-o tandru: ”Fă, luași și o bucată dă slănină să dau pă grătar?”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 iulie 2021 07:07
Citește mai mult despre: Azapiko Grecia

Alte articole

Vezi mai mult