Pedeapsă divină! Lângă un vecin care dădea cu bormașina de 6 luni s-a mutat un dentist

Credeați că Dumnezeu nu există! V-ați înselat amarnic, dar nimeni n-a simțit-o atât de nasol ca Dorin Stanciu, un locuitor al capitalei, pasionat de găuri în perete și rafturi. După ce mai bine de 6 luni de zile și-a terorizat vecinii cu bormașina, i-a venit și lui rândul să sufere. Asta pentru că perete în perete cu el s-a deschis un cabinet stomatologic.

„Dumnezeu nu doarme, cine naiba poate să doarmă în zgomotul ăsta? De-aia a și aranjat în acest fel lucrurile, cu dentistul lângă. Iar ăsta un dentist profesionist, se ocupă doar de carii și plombe, deci dă cu burghiul ăla și freza de n-ai aer. Mă dor măselele doar când mă gândesc”, a mărturist un vecin al celor doi.

Iar dacă între cei doi s-a pornit deja un război de lungă durată, ceilalți locatari au început să se mute din bloc, unul câte unul. Președintele asociației de proprietari a cerut ajutorul primăriei și, de data aceasta, autoritățile locale au intervenit promt cu o echipă de muncitori care a venit cu pickhammere să schimbe bordurile din fața blocului și să acopere zgomotul făcut de cei doi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 mai 2018 12:05
Citește mai mult despre: bormasina dentist

Alte articole

Vezi mai mult