Pedeapsă divină! Un tânăr s-a înecat cu mâncarea pe care a postat-o pe Facebook

Dumnezeu şi-a făcut timp ca să taxeze încă o dată lipsa de inteligenţă a unui anume Malcea Trandafir, din Constanţa (Malcea este din Constanţa, nu Dumnezeu – n.a). Iritat de pozele cu mâncare pe care constănţeanul le postează obsesiv pe pagina lui de Facebook, preabunul Dumnezeu a făcut astfel încât Malcea Trandafir să se înece fix cu mâncarea pe care a pozat-o şi a postat-o pe Facebook.

Pentru că încă mai respira după ce s-a înecat cu mâncarea, Dumnezeu i-a aplicat lovitura de graţie constănţeanului, facând astfel încât acesta să fie lovit de o ţiglă în cap. Asta este deja a treia oară când Malcea primeşte o ţiglă în cap de la celebra divinitate Dumnezeu, după cum TNR a relatat aici şi aici.

Chiar dacă nu a fost explicit, Dumnezeu a lăsat să se înţeleagă că şi cei care dau Like şi Share pe Facebook la pozele cu mâncare riscă să se trezească cu o ţiglă în cap. „Eu nu bat cu parul, dau cu ţigle în cap”, s-ar fi destăinuit Dumnezeu unor apropiaţi. Sursele noastre spun că cei care au păcătuit dând Like la poze cu mâncare au termen 24 de ore să şi le retragă, altfel riscă pedeapsa divină.

Scris de Calin
7 august 2013 00:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult