Pedeapsă divină! Unui bărbat care a renunţat la masturbare i-a căzut o ţiglă în cap şi a murit

Decizie neinspirată luată de Malcea Trandafir, un tânăr constănţean despre care apropiaţii spun că niciodată nu a fost prea inteligent de felul lui! În momentul în care a decis să renunţe la pasiunea lui de-o viaţă, masturbarea, nici nu bănuia ce pedeapsă cruntă i-a pregătit Dumnezeu.

Zilele trecute, în timp ce se plimba printr-o poiană, de nicăieri a apărut o ţiglă, care l-a lovit direct în cap. Cum cea mai apropiată casă de locul în care a fost lovit Malcea Trandafir de ţiglă se află la peste 2 kilometri, toată lumea a căzut de acord că la mijloc este vorba de o pedeapsă divină. “Ţigla aia a venit din ceruri, de la Dumnezeu”, spun sătenii din zonă.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste prietena lui. “Nu înţeleg de ce a renunţat la labă, mai ales că ştiam cât de mult îi place. Sinceră să fiu, mie nu mi-a plăcut niciodată să fac sex cu el, de aia aş fi preferat să nu renunţe la labă. I-am zis că Dumnezeu e sus şi vede, dar el o ţinea pe a lui, că renunţă complet la labă”, a povestit prietena lui Malcea Trandafir.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
19 iunie 2013 16:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult