Penibil: mulți utilizatori de Facebook își pun la profil poze cu părinții

Fenomenul este foarte deranjant pentru utilizatorii de Facebook, însă nimeni nu are curajul să discute deschis subiectul de teamă că prietenii lor s-ar putea supăra. Deși nu tuturor le plac părinții, tinerii care folosesc Facebook se simt datori să pară impresionați de părinții altora, ca să nu pară mitocani, tractoriști și antisociali.

Chiar dacă subiectul deranjează pe toată lumea, foarte puțini utilizatori de Facebook au curajul să discute despre acest subiect. Emanuel N., de 26 de ani, din București, se plânge de un fost coleg de facultate care și-a pus poze cu părinții pe Facebook: „La început nici n-am știut cine e, că vedeam doar o poză cu un bătrân ramolit făcând caca în scăunelul cu rotile. Ei, bravo lui că are părinți, dar nu mă interesează pe mine ce năzbâtii a mai făcut mă-sa de când s-a pensionat, că lui tac-su i-a mai căzut un dinte sau că a început să meargă în picioare după operația de prostată”, se revoltă tânărul.

Din păcate, mulți oamenii cred că ceea ce e important pentru ei e interesant și pentru prietenii lor de pe Facebook, așa că își țin toți prietenii la curent cu căcaturile din viața părinților lor. Mai grav, imediat cum apar pe Facebook părinți în ipostaze „simpatice” se și găsesc niște dudui sentimentale care să comenteze: „Vaaai, cât sunt de dulci mami și tati ai tăi”, „ce părințișori scumpici ai” sau, în varianta nonconformistă, „îmi vine s-o mănânc pe mă-ta mare.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
26 mai 2011 03:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult