Pensionar, surprins circulând cu tramvaiul fără să bombăne împotriva tinerilor din ziua de azi

Tramvaiul 41 din Capitală a fost recent scena unui eveniment desprins din filmele ştiinţifico-fantastice! Potrivit mai multor martori, în cursul acestei dimineţi, un pensionar ar fi urcat în mijlocul de transport şi ar fi mers patru staţii fără să scoată un cuvânt despre tinerii din ziua de azi şi lipsa lor de respect.

“A fost incredibil”, declară Robert Acrişor, unul dintre călători. “Era un pensionar în toată regula: bască, păr în urechi, trenci ponosit, sacoşă de pânză. Când s-a aşezat lângă mine şi nu mi-a reproşat că stau jos, că locurile sunt pentru bătrâni, am ştiut că e ceva ciudat. Apoi a mers patru, poate chiar cinci staţii fără să zică nimic despre cât de prost crescuţi sunt tinerii din ziua de azi! Ştiu eu, poate era pensionat de curând şi nu ştia obiceiurile, sau era unul dintre pensionarii aceia deosebiţi, care îşi amintesc că au fost şi ei tineri la un moment dat.”

Deşi pentru cei mai mulţi călători apariţia bătrânului ne-morocănos a fost o surpriză plăcută, ceilalţi pensionari din tramvai s-au arătat indignaţi, agitându-şi bastoanele: “Tinerii din ziua de azi sunt de vină!”, a explicat unul dintre ei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult