Pensionarii acuză bişniţarii: biletele la Tuşnad, Olăneşti şi Amara au dispărut

Mii de pensionari indignaţi sunt dispuşi să iasă în stradă, după ce biletele la staţiunile preferate au dispărut subit de pe piaţă, ajungând în mâinile mafiei speculanţilor de sejururi.

Pensionarii acuză bişniţarii, suţinând că aceştia vând biletele la Tuşnad, Olăneşti şi Amara la preţuri exorbitante.

„Pe speculanţi îi puteţi identifica, stau pe lângă sediile ENEL, sau pe lângă Poşta Română, serviciul Coletărie, unde noi pensionarii avem drum mai mereu şi ne oferă biletele la preţuri foarte mari. 300 de lei pentru 15 zile la Căciulata? Dar unde ne trezim? De unde să strâng asemenea bănet?”, întreabă retoric Filimon V, pensionar.

Pensionarii susţin că aceste manevre se întâmplă de fiecare dată când se anunţă sejururile în staţiunile importante.

„Am căutat două bilete la Sovata, dar cred că voi rămâne din nou pe tuşă. Ca casele de bilete nu mai sunt, cineva le-a cumpărat în masă. La bişniţari nu te atingi, au preţuri uriaşe”, susţine Temistocle, împătimit al staţiunilor. Acesta declară că microbul sejururilor îl are de la bunicul său, care l-a dus pe vremuri la Govora.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
5 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult