Pensionarii din autobuze solicită RATB să nu mai deschidă uşile în staţii, că îi trage curentul

Autobuzele bucureştene ar putea rămâne sigilate de la un capăt la altul al traseului! O petiţie iniţiată de un grup de pensionari domiciliaţi pe linia 102 cere RATB să nu mai deschidă uşile în staţii, pentru că se formează curent.

Potrivit ultimelor studii, curentul e un factor agravant în afecţiunile şalelor şi mijlocului. “Nu poate omul să se plimbe liniştit, că deschide nemernicul ăla uşa din 5 în 5 minute! Simţi cum te ia reumatismul de la curent. Pentru asta am turnat 30 de ani de zile la securitate, ca să n-am parte de căldură în autobuz când mă plictisesc acasă?”

Mai mult, spun pensionarii, deschiderea uşilor le permite multor “golani” să urce în vehicul, o dovadă clară că tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect. “Trebuie să bombănim din toţi rărunchii ca să ne auzim printre piuielile de cartele validate. Să-şi ia şi ei un talon de pensie şi să ne lase în pace”, a vociferat un bătrân locuitor al autobuzului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult