Pensionarii, nemulţumiţi de plăţile online: De când cu ele, nu mai găseşte omul o coadă ca lumea

Deşi reprezintă o soluţie convenabilă pentru plata utilităţilor, tranzacţiile online dau de furcă cetăţenilor mai în vârstă, care se plâng că în ultimii ani a devenit tot mai greu să găseşti o coadă la care să poţi sta cu orele, ca în “vremurile bune”. Ultimele cozi rămase, spun pensionarii, sunt şi ele din ce în ce mai scurte.

“De când cu internetul, tinerii din ziua de azi nu mai au nici un interes pentru statul la cozi”, oftează Decebal Popescu, pensionar din sectorul 3. “Am ajuns să umblăm din casierie în casierie ca să găsim o coadă la gaze sau lumină, şi când o găsim, stau la ea 5, 6 oameni. Nici nu apuci să-ţi aşezi scăunelul că îţi vine rândul la ghişeu.”

“Pe vremea noastră era altfel”, adaugă un alt pensionar. “Se făcea coadă pentru orice! Veneau cu sutele, oameni din tot cartierul, se stătea peste noapte, se jucau jocuri de societate, se încingeau hore. Pe mine m-a dus tata la prima mea coadă adevărată când aveam cinci anişori, iar de atunci stau la rând cel puţin o dată pe săptămână. Dacă nu facem ceva în legătură cu prostia asta de internet, nepoţii noştri au să ajungă să ştie de cozi numai din filme.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult