Gata cu reclamele şi hărţile alea lipsite de sens! Pe toate autobuzele Ratb vor fi puse telecomenzi, pentru pensionarii care vor să se uite la Antena 3 la ecranele informative. Avantajele ar fi multiple. În primul rând că n-ar mai coborî atât de frecvent, pentru că ar fi captivaţi de mizeriile difuzate încontinuu. Cu alte cuvinte, n-ar mai deranja călătorii care chiar au treburi, cu întrebarea obsedantă "Coborâţi?".autobuz_antena3.jpg

În al doilea rând, ar sta mai aproape de ecrane, pentru că nici nu văd bine şi nici nu aud bine. Astfel, poate ar mai rămâne locuri neocupate, pentru oamenii care vin obosiţi de la muncă, unde trudesc ca să le plătească lor pensiile, deşi ei în timpul comunismului doar furau din fabrici şi trândăveau.

“Dacă pentru tine drumul e scurt, pentru pensionari drumul e foarte lung, pentru că uneori străbat întreg oraşul de câteva ori într-o zi, doar ca să găsească cele mai ieftine roşii din Bucureşti. Dacă s-ar uita la Antena 3, ar sta cuminţi, în halucinaţia aia indusă, şi nu i-ar mai deranja pe ceilalţi călători”, explică Decebal Popescu, sociolog.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 17.02.2016 19:34 Social

National Cinematografic