Pensionarii vor telecomenzi pentru televizoarele din autobuze, să poată da pe Antena3

Gata cu reclamele şi hărţile alea lipsite de sens! Pe toate autobuzele Ratb vor fi puse telecomenzi, pentru pensionarii care vor să se uite la Antena 3 la ecranele informative. Avantajele ar fi multiple. În primul rând că n-ar mai coborî atât de frecvent, pentru că ar fi captivaţi de mizeriile difuzate încontinuu. Cu alte cuvinte, n-ar mai deranja călătorii care chiar au treburi, cu întrebarea obsedantă „Coborâţi?”.

În al doilea rând, ar sta mai aproape de ecrane, pentru că nici nu văd bine şi nici nu aud bine. Astfel, poate ar mai rămâne locuri neocupate, pentru oamenii care vin obosiţi de la muncă, unde trudesc ca să le plătească lor pensiile, deşi ei în timpul comunismului doar furau din fabrici şi trândăveau.

“Dacă pentru tine drumul e scurt, pentru pensionari drumul e foarte lung, pentru că uneori străbat întreg oraşul de câteva ori într-o zi, doar ca să găsească cele mai ieftine roşii din Bucureşti. Dacă s-ar uita la Antena 3, ar sta cuminţi, în halucinaţia aia indusă, şi nu i-ar mai deranja pe ceilalţi călători”, explică Decebal Popescu, sociolog.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
17 februarie 2016 17:02

Alte articole

Vezi mai mult