Pensionarii vor teleshopping cu pauze publicitare, ca să poată merge la WC fără să rateze vreo fază

Pensionarii iau atitudine! Mii de români, majoritatea trecuţi de vârsta a 2-a, au semnat recent o petiţie prin care solicită posturilor de televiziune să introducă pauze publicitare în timpul programelor de teleshopping.

Fanii mai vârstnici ai tigăilor şi ai aparatelor revoluţionare de scobit în urechi speră astfel să poată merge liniştiţi la toaletă, fără teama de a pierde “tocmai fazele cele mai tari”.

“Apreciem că ne oferiţi teleshopping de calitate, cu produse clasice, ca Furtunul minune, Pinguinul cu aburi, Brâul cu magneţi sau Incredibila alifie chinezească pentru călcâi…”, a bombănit iniţiatorul jalbei, un fost torţionar şi contabil din sectorul 4 al Capitalei. “Totodată, ne bucurăm că nu vreţi să ne bombardaţi cu reclame. Dar avem şi noi o vârstă, înţelegeţi-ne, trebuie să ne mai tragem şi noi sufletul.”

”După o oră de teleshopping ar prinde chiar bine cinci minute de publicitate, să putem merge la toaletă fără să ratăm o scenă straşnică. Cum ar fi când ne explică domnul Dan Ciotoi beneficiile pilulei pentru prostată. Sau când taie flăcăul ăla ananasul din zbor. Tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect”, a adăugat pensionarul nemulţumit.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 aprilie 2014 00:04

Alte articole

Vezi mai mult