Pentru a evita orice mânărie a samsarilor, maşinile germane vor avea 80.000 km din fabrică

Un consorţiu format din marile mărci germane de maşini au făcut o declaraţie comună, prin care anunţă că toate modelele produse în Germania vor fi livrate cu 80.000 de km la bord, pentru ca samsarii să nu mai facă manevre.

„80.000 e noul zero. Am stat ore în şir pe Autovit şi maşinile aduse din Germania care se vând cel mai bine au fix 80.000 km la bord. Am decis să le oferim românilor exact ceea ce-şi doresc şi să eliminăm intermediarii”, spune Michael Porschwagen, purtător de cuvânt al producătorilor de maşini germane.

Nemţii spun că de luna viitoare maşinile cu zero kilometri la bord vor deveni o relicvă a industriei auto şi sunt convinşi că şi producătorii autohtoni vor adopta acest sistem.

„Pentru ca Loganul nou să pară că are 80.000 km o să vă trimitem noi articulaţii, bucşe şi cutii uzate. Nici n-o să vă daţi seama”, a mai spus Michael Porschwagen.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult