Lui Cătălin Botezatu chiar îi pasă de generația tânără! De curând, designerul de chiloți a demarat o campanie de promovare a sexului anal printre elevi, în scopul de a ajuta la reducerea numărului de sarcini printre adolescente. Înarmat cu baxuri de margarină, creatorul vizitează zilnic școli, și le vorbește elevilor despre cât de important este să te protejezi.

botezatu_iubit_homosexual.jpg

"Sarcinile printre adolescente reprezintă un fenomen care trebuie eradicat urgent. De aceea am decis să promovez sexul anal, în urma căruia practic e imposibil să rămâi însărcinat. Vă spun din proprie experiență: eu, de câte ori am practicat sexul anal în timpul partidelor de sex, adică de fiecare dată, nu am rămas niciodată însărcinat. Protecția e 100%, nu e riscantă, ca a prezervativului, de numai 99%", spune acesta.

 Cătălin Botezatu nu este, însă, mulțumit, și vrea chiar mai mult. "Sigur că dacă fetele practică sexul anal nu prea au cum să rămână însărcinate, dar de ce să riscăm? De aceea, cel mai bun sfat pe care pot să îl dau băieților este să facă sex cu alți băieți, ca să fie chiar siguri, siguri", a mai declarat designerul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Thursday, 19.03.2015 16:33 Social

National Cinematografic