Pentru a reduce accidentele din judeţ, caii din Teleorman vor trebui să obţină permis auto

Autorităţile din Teleorman au decis să pună capăt numeroaselor accidente de circulaţie produse pe drumurile din judeţ. Cei vizaţi sunt caii teleormăneni, care, începând cu luna viitoare, vor fi obligaţi să posede permis auto, dacă vor să mai circule.

“Fiind singurii care conduc maşini, caii din Teleorman produc şi cele mai multe accidente rutiere, majoritatea pe baza neacordării de prioritate, ochelarii pe care îi poartă nepermiţându-le să vadă nici în stânga, nici în dreapta, atunci când ies de pe o stradă fără prioritate. Astfel, pentru a reduce cât mai mult numărul victimelor, caii vor fi obligaţi să facă şcoala de şoferi, să înveţe regulile de circulaţie, şi să obţină permisul de conducere, ca orice cal civilizat”, a declarat Robert Acrişor, agent la Poliţia Rutieră din Alexandria.

În Teleorman, oamenii încă nu conduc maşini, caii fiind singurii care au curajul să se urce la volan. “Este binecunoscut că, în judeţul Teleorman, noi, oamenii, nu conducem maşini, pentru că tehnologia modernă ne sperie. Cum să nu-ţi sară inima când auzi zgomotul ăla infernal al motorului de Dacie 1300, cel mai popular automobil din Teleorman?”, spune Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
24 martie 2014 07:03

Alte articole

Vezi mai mult