Pentru a reduce cozile la paşapoarte, vor fi trecuţi câte 10 români pe un paşaport, cu poză de grup

Soluţie românească la Direcţia Paşapoarte. Pentru că sunt cozi enorme, cei care doresc paşaport în această perioadă vor intra în grup, câte 10 persoane, combinaţi pe ţara de provenienţă, gen Spania, Italia sau UK. În următorii 5 ani, aceştia vor opta să circule cu acelaşi avion şi în aceleaşi date, şi paşaportul va sta la unul din ei, prin rotaţie.

Cei care au treburi şi prin alte ţări decât România şi ţara în care au emigrat pot să se combine cu alţi 9 din ţara respectivă, dar nu au voie să fie pe mai mult de 3 paşapoarte de grup.

Chiar şi aşa, cozile rămân, pentru că cei care îşi fac paşapoartele trebuie aranjaţi să iasă bine în poză. Mulţi trebuie machiaţi, ca să nu pară chiar mexicani şi să nu aibă probleme cu viza de State. Situaţia e nasoală la femei, că multe nu sunt spălate pe cap aşa că în sedii au fost aduse lighene şi şampon.

Unul din avantajele paşaportului colectiv e că poţi să ţii un adult în braţe pe anumite linii aeriene, deci ieşi mult mai ieftin. Protestele de la ghişee continuă, pentru că mulţi români care vor paşaport insistă să poată trece în el şi câteva găini, sau un porc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 august 2017 15:10
Citește mai mult despre: grup pasaport

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult