Pentru a reduce pierderile, Metrorex va introduce trenuri de marfă pe liniile sale

Reprezentanţii Metrorex au anunţat în această dimineaţă o nouă măsură ce ar putea duce la rentabilizarea operatorului de transport şi chiar mărirea salariilor angajaţilor. Astfel, pe liniile de metrou vor circula şi trenuri de marfă, pentru bişniţarii care vor să transfere rapid bunuri prin Bucureşti.

“Este o nişă aproape neacoperită. Ai nişte parfumuri contrafăcute, nişte blugi “originali”, peturi sau orice gunoi. Cu ce să-l transporţi din, să zicem Titan în Militari? Cu maşina? Aşa ceva nu se face, în plus, la ore de vârf ai putea face aproape două zile dintr-un capăt până în celălalt al Bucureştiului”, a explicat directorul Metrorex.

Totodată, regia studiază posibilitatea introducerii de vagoane restaurant în unele metrouri. “Ăla ce merge din Berceni în Pipera ar fi perfect pentru asta. Putem vinde, laolaltă, şi şaorme şi pufuleţi. Ne umplem de bani”. Altă propunere luată în calcul este amenajarea de piste pentru biciclişti prin tuneluri, să poată şi ei să meargă cu bicicleta printr-un loc unde nu se poate parca maşina.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 aprilie 2013 16:04

Alte articole

Vezi mai mult