Pentru c-a fost transformat în unitate militară, Institutul Cantacuzino va produce de acum încolo doar bromură

Preluarea Institutului Cantacuzino de către Ministerul Apărării Naționale și transformarea acestuia în unitate militară este doar începutul! Anunțul făcut de ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, conținea și alte detalii importante, cum ar fi cele referitoare la producția de bromură.

„Avem o pătură socială destul de activă sexual în România și de la asta ne pornesc toate problemele. Dacă bărbații români ar fi vaccinați obligatoriu cu bromură am scăpa de multe din necazuri. Fără erecție în urma bromurii, nu vom mai face copii și nu va mai exista pericolul ca acești mucoși să ia rujeolă sau s-o împrăștie prin țară”, a explicat ministrul Țuțuianu.

Pentru reorganizare structurii și a producției Institutul va avea nevoie de o serie de voluntari dispuși să fie supuși testelor de bromură. „Vrem să producem o bromură super-eficientă, doar dacă treci pe lângă raft să rămână bleagă. Dacă nu vom găsi voluntari, nicio problemă, e o unitate militară așa că vom reveni la armata obligatorie și vom lua voluntari de-acolo cât cuprinde”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 august 2017 11:08
Citește mai mult despre: armata bromura cantacuzino

Alte articole

Vezi mai mult