Bancomat blocat în Capitală, după ce un cetăţean a înţeles greşit care e faza cu plăţile cu telefonul. Acesta a văzut la alţii că plătesc în magazin cu telefonul mobil şi a decis să-l încarce şi el pe-al lui cu bani. A băgat cardul, a selectat depunere şi a introdus telefonul în fanta bancomatului.telefon_in_bancomat.jpg

Individul nu doar că a băgat telefonul în bancomat, dar a şters toate numerele de telefon, pozele, filmuleţele, muzica, şi aproape toate aplicaţiile, ca să intre cât mai mulţi bani în el.

“A început să iasă fum, am sunat la call-center, le-am spus la ce bancomat sunt şi că am o problemă cu plata cu telefonul”, spune clientul. În prezent, el testează un abonament mai scump, să vadă dacă nu cumva în felul ăsta se încarcă telefonul cu şi mai mulţi bani.

Cei de la Call-center explică: “Îi recomandăm să-şi instaleze BT Pay, să-şi adauge în aplicaţiile cardurile şi poate plăti la comercianţi cu telefonul, poate trimite bani prietenilor şi îşi poate vedea tranzacţiile în timp real”.

Scris de Advert Einstein | Wednesday, 07.03.2018 13:35 Social

National Cinematografic